Meet-up “Vrijwilligers Verbinden en Versterken met VEA”

Op 20 juni 2023 vond in Amsterdam de meet-up: "Vrijwilligers Verbinden en Versterken met VEA" plaats, die georganiseerd werd door CISIS Implementatiemanagement in samenwerking met Salesforce.

Sprekers waren Corné Kwakernaak, Henke Willemsen, Antony Van Hoeven , Marjolijn Hermus-Piet en René van Osch. Hun bevlogenheid en expertise hebben ervoor gezorgd dat het een heel inspirerende meet-up was. Het was fantastisch om te zien hoe hun inzichten mensen inspireerden en hen aanzetten tot actie.

Maar wat deze meet-up echt bijzonder maakte, was de levendige interactie en samenwerking tussen de aanwezigen. De passie en betrokkenheid die iedereen toonde, resulteerden in boeiende gesprekken en waardevolle uitwisselingen van kennis.

Graag willen we bij deze alle sprekers en deelnemers bedanken. Jullie aanwezigheid en betrokkenheid hebben deze meet-up tot een groot succes gemaakt. Het is geweldig om te zien hoe ons gemeenschappelijk streven naar groei en succes ons verbindt en ons stimuleert om het beste uit onszelf en onze organisaties te halen.

We kijken met veel enthousiasme uit naar toekomstige evenementen waarin we opnieuw kunnen samenkomen, inspireren en elkaar ondersteunen.
Blijf verbonden!

Vorige
Vorige

Nonprofit Innovation Day NL - In samenwerking met CISIS en andere partners

Volgende
Volgende

Salesforce World Tour 2023