Nonprofit Innovation Day NL - In samenwerking met CISIS en andere partners

Op 7 december staat er een bijzondere gebeurtenis op de agenda: Nonprofit Innovation Day NL. Dit evenement gaat over de toekomst van non-profit sector. Hier zijn de hoogtepunten van wat je kunt verwachten. Het is extra interessant voor organisaties die werken met veel vrijwilligers.

🚀 Programmaoverzicht:

Nonprofit Innovation Day NL belooft een dag vol inspirerende keynotes, praktische workshops en waardevolle inzichten die de koers van jouw non-profitorganisatie kunnen veranderen. Het volledige programmaoverzicht vind je hier.

💡 CISIS in Actie: Paneldiscussie over Vrijwilligersmanagement

Een van de hoogtepunten van de dag is de paneldiscussie over het onderwerp Volunteer Engagement. Onder leiding van een moderator gaan enkele experts op het gebied van vrijwilligersmanagement met elkaar in gesprek. Kernvraag is, hoe technologie kan helpen bij het realiseren van de verschillende visies op de toekomst van vrijwilligersmanagement.

🌐 Waarom mag je dit niet missen?

Nonprofit Innovation Day NL is dé kans om te leren van experts, je netwerk uit te breiden en de toekomst van non-profit te verkennen. Als professional in een vrijwilligersorganisatie en op zoek naar inspiratie? Door de paneldiscussie van CISIS te volgen, krijg je diepgaande inzichten in de evolutie van vrijwilligersmanagement en ontdek je innovatieve benaderingen die je kunt toepassen binnen jouw organisatie.

Hoe meld je je aan?

Mis deze kans niet om in contact te komen met professionals uit de non-profit sector en in gesprek te gaan over de nieuwste innovatie.

📅 7 december.

⏰ Tussen 9:00 en 18:00 uur.

📍 Locatie: Artis Amsterdam.

Reserveer jouw plek nu hier.

Vorige
Vorige

Succesvolle afronding project Uitbreiding VEA bij Nationaal Comité 4 en 5 mei

Volgende
Volgende

Meet-up “Vrijwilligers Verbinden en Versterken met VEA”